Vi utvider!

Uhørt startet som en oktett, og har gjennom årene prøvd seg i forskjellige sammensetninger. I det siste har vi fungert som en kvintett, men ønsker å dra nytte av alle mulighetene en større gruppe kan by på.
I den anledning ser vi nå etter sangere som ønsker sjansen til å utvikle både seg selv – og oss!

Siden vår eminente baryton Vemund har måttet slutte pga jobb er vi nødt til å ta inn minst én herre før vi åpner for prøvesang for kvinner.

Hvem er du?
Vi ønsker å ta inn både én kvinne og 1-2 herrer i aldersspennet 25-55, og ser etter deg som:
– ikke blir skremt av tette harmonier
– er trygg på deg selv og din egen stemme
– har rytmesans og kan orientere deg i et utfordrende lydbilde
– har erfaring fra kor/vokalgrupper og trives på scenen

Interessert?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss, om du er interessert eller har spørsmål.

Nysgjerrig, men vil vite mer? Kanskje du vil komme innom på en øving og få et inntrykk av hvem vi er og hva vi driver med?

Kontakt: uhort@uhort.com

Den observante sanger har kanskje merket seg at vi ikke spesifiserer hvilke stemmegrupper vi søker. Vi er nemlig åpne for nye konstellasjoner i gruppen og forskjellige løsninger på stemmefordelingen. Arbeidsmetode og sangarrangementer velges, modifiseres eller skrives ut ifra hvordan vi ønsker å jobbe. Det viktigste for oss er deg og din stemme, og at du passer i gruppen!

Prøvesang

Prøvesang gjennomføres for å avklare stemmeregister og musikalitet, i tillegg til at vi tar en prat. Endelig beslutning om opptak tas av samlet gruppe. Vi håper å høre deg på prøvesang!

Å synge i Uhørt (video fra 2017):

English

We are looking to expand! Is it you we’re looking for?