Vi utvider!

Uhørt startet som en oktett, og har gjennom årene prøvd seg i forskjellige sammensetninger. De siste tre har vi fungert som en sekstett, men ønsker nå å dra nytte av alle mulighetene en større gruppe kan by på. I den anledning ser vi nå etter sangere som ønsker sjansen til å utvikle både seg selv og oss!

Hvem er du?
Vi ønsker å ta inn både en kvinne og en herre i aldersspennet 25-50, og åpner for prøvesang for deg som:
– er komfortabel med noter og ikke blir skremt av tette harmonier
– er trygg på deg selv og din egen stemme, både fremst og midt i gruppa
– har rytmesans og er motivert for å utvikle deg i et utfordrende lydbilde mens du har det gøy
– har erfaring fra kor/vokalgrupper og trives på scenen

Den observante sanger har kanskje merket seg at vi ikke spesifiserer hvilke stemmegrupper vi søker. Vi er nemlig åpne for nye konstellasjoner i gruppen og forskjellige løsninger på stemmefordelingen. Arbeidsmetode og sangarrangementer velges, modifiseres eller skrives ut ifra hvordan vi ønsker å jobbe. Det viktigste for oss er deg og din stemme, og at du passer i gruppen!

Mer om Uhørt finner du her: uhort.com/about

Interessert?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss, om du er interessert eller har spørsmål. Frist for å melde seg på prøvesang: 1. mars. Send oss gjerne en “kor-CV” og noen linjer om hvorfor du ønsker å synge med oss!
Kontakt: uhort@uhort.com

Prøvesang gjennomføres for å avklare stemmeregister og musikalitet, i tillegg til at vi tar en prat. Endelig beslutning om opptak tas av samlet gruppe.

Vi håper å høre deg på prøvesang!

Å synge i Uhørt (video fra 2017):

English

We are looking to expand! Is it you we’re looking for?