Oslo Vocal Festival 2021

Oslo Vokalfestival 2021

5. – 6. november inviterer vi til OVF 2021. Kevin Fox (ex-Swingles) kommer! Elisabeth Anvik (PUST) kommer! 

Følgende grupper deltar: HardKor, Korille, Korleone, Vokando, Mezzo og Uhørt. Dette blir stas!

Vi sikter på å sende ut praktisk info til gruppene før sommeren, og så er det bare å glede seg til en høst med vaksine, varme klemmer, og vakker musikk!

— ARKIV

Oslo Vokalfestival 2020: AVLYST

23. august 2020: En trist dag
August har dessverre ikke gitt den ønskede optimismen vi hadde håpet på, etter en håpefull vår. Smittetallene i Oslo er fremdeles ikke hyggelige, og alle restriksjoner som fremdeles opprettholdes fører oss til en lite hyggelig konklusjon: Vi kan ikke gjennomføre Oslo Vokalfestival. Ikke på den måten vi ønsker. Ikke i den formen vi anser som vesentlig.
 
Mange hensyn ligger bak denne konklusjonen, men vesentligst er dette: Vi ville ikke klart å skape den atmosfæren og samspillet som vi mener er det viktigste OVF skal være.
 
Men vi velger å ikke se på det som en avlysning, men en utsettelse. For ikke tvil: OVF kommer sterkere tilbake! Så velger vi å ikke sette noen ny dato, men håper og tror at vi i 2021 kan komme sammen igjen for sang og glede. 
 
Nå er vi bare forferdelig lei oss. 

Last ned brosjyren vår her og sjekk vår Facebook-side for mer info.
Påmeldingsskjema her (åpnes i nytt vindu)

Merk: Vi ønsker å ha plass til alle, men på grunn av kapasitet har vi begrenset antall plasser. Vi håper på forståelse for det, og vil tilstrebe å gi tilbakemelding på om dere har fått plass så snart som mulig.

2018: Uhørt inviterte til historiens første Oslo Vokalfestival!

Åtte vokalgrupper samlet seg i Oslo fredag 9. november. Gjennom felles-sesjoner, workshops og mesterklasser, ledet av høyt kvalifiserte instruktører, jobbet vi med klang, uttrykk, groove og andre temaer. Festivalen ble avsluttet med konsert lørdag kveld, der alle gruppene og instruktørene sto på scenen – både alene og sammen.

English

In 2018, we held the very first Oslo Vocal Festival! Eight vocal groups gathered in Oslo on November 9th. Through joint sessions, workshops and master classes, led by highly qualified instructors, we worked with sound, expression, groove and other topics.