Oslo Vocal Festival 2021

Oslo Vokalfestival 2021

Billettsalget er i gang: ovf2021.ticketco.events

5. – 6. november inviterer vi til OVF 2021. Kevin Fox (ex-Swingles) kommer! Elisabeth Anvik (PUST) kommer, og vi avslutter helgen med en bred og allsidig konsert!

På scenen står helgens instruktører: Kevin Fox (kjent fra The Swingle Singers) og Elisabeth Anvik fra den prisbelønte norske vokalgruppa PUST!

I tillegg får du oppleve gruppene VokandoHardkorKorille og Uhørt – både hver for seg og sammen. Sees vi?

Single Singers

For enkeltsangere tilbyr vi nå Single Singers! Bli med på både workshops og konsert, sammen med flere vokalgrupper og inspirerende instruktører!

Last ned brosjyren vår her, og bli med!

  • Påmeldingen er nå stengt

Påmeldte grupper

Vi sender ut praktisk info til gruppene etter sommeren, og så er det bare å glede seg til en høst med vaksine, varme klemmer, og vakker musikk!

Merk: Vi har på grunn av avhoppet gruppe ledig plass i helgen, så ikke nøl – meld dere på ved å sende oss en e-post: uhort@uhort.com!

 

— ARKIV

Oslo Vokalfestival 2020: AVLYST
23. august 2020: En trist dag
August har dessverre ikke gitt den ønskede optimismen vi hadde håpet på, etter en håpefull vår. Smittetallene i Oslo er fremdeles ikke hyggelige, og alle restriksjoner som fremdeles opprettholdes fører oss til en lite hyggelig konklusjon: Vi kan ikke gjennomføre Oslo Vokalfestival. Ikke på den måten vi ønsker. Ikke i den formen vi anser som vesentlig.
 
Mange hensyn ligger bak denne konklusjonen, men vesentligst er dette: Vi ville ikke klart å skape den atmosfæren og samspillet som vi mener er det viktigste OVF skal være.
 
Men vi velger å ikke se på det som en avlysning, men en utsettelse. For ikke tvil: OVF kommer sterkere tilbake! Så velger vi å ikke sette noen ny dato, men håper og tror at vi i 2021 kan komme sammen igjen for sang og glede. 
 
Nå er vi bare forferdelig lei oss.