Oslo Vokalfestival 2018

Uhørt inviterer til historiens første Oslo Vokalfestival!

Det skjer 9.-10. november, og vårt ønske er å spre vokalgruppesjangeren til et enda større publikum samtidig som vi vil styrke båndene det lille men voksende vokalgruppemiljøet i landet.

Derfor inviterer vi med oss vokalgrupper fra hele landet til en helg med både mesterklasser, felles workshops og en heftig avslutningskonsert! Det musikalske fokuset vil være gruppenes særegenheter, men med særlig vekt på rytmisk, jazz og improvisasjon.

OVF 2018 er støttet av Norges Korforbund Oslo-Akershus

FORMATET

Les mer om Oslo Vokalfestival under!

 • Tobias Hug
  Har omfattende erfaring som instruktør over hele verden, og er blant annet en av drivkreftene bak Vocalmente, en årlig vokalfestival i Italia. Er dog mest kjent som mangeårig bass i The Swingle Singers, en av de ypperste vokalgruppene i verden.

  Tobias skal være med oss på konserten, men vil i tillegg ha workshops og coaching med gruppene under OVF.

  Elisabeth Anvik
  Høyskolelektor og alt i PUST, et av Norges beste vokalensembler, med en ustoppelig energi og et smittende humør. Brenner for sang, både som sanger, arrangør, instruktør og forsker.

  Håvard Gravdal
  Baryton i PUST og Det Norske Solistkor. Gravdal behersker både folkemusikk, pop-, jazz- og improvisasjon, og er en dreven arrangør og engasjert instruktør.

 • Følgende grupper deltar på historiens første #OVF

  Nordic Blue
  Vokalgruppen DoremiX
  Attitunes
  Vokalgruppa Mezzo
  Vokando
  Epleklang
  Charmeurselskabets Salongensemble

  Uhørt

 • OVF skal begeistre publikum
  En grunnleggende motivasjon for å arrangere OVF er å dele vokalmusikk med et bredt publikum. Derfor ønsker vi å avslutte helgen med felles konsert, og satser på en bred og allsidig konsert!

  – Nå kan du sikre deg billetter

  På scenen står helgens instruktører: Tobias Hug (kjent fra The Swingle Singers), og Elisabeth Anvik og Håvard Gravdal fra PUST!
  I tillegg får du oppleve gruppene – både hver for seg og sammen!

  – Bli med på festen!

  Konserten er støttet av Oslo kommune

 • OVF skal utvikle vokalgruppene
  Å dele erfaringer og kunnskap er viktig for å utvikle vokalgruppa, uansett nivå. Derfor vil alle påmeldte grupper få tilbud om Master class med en av de erfarne og inspirerende instruktørene vi har invitert med oss! Vi setter opp mesterklassene etter gruppas ønsker og nivå.

  OVF skal utvide horisonter
  Samklang, performance, dynamikk. Kun fantasien (og tiden) setter grenser for hva man kan lære mer om. I samarbeid med instruktørene vil vi snekre sammen et program for enhver smak!

 • Hvor?
  Kurssted: OsloMET
  Konsert: Sagene Festivitetshus

  Når?
  9.-10. november 2018.
  Tidsramme: fredag ettermiddag (dvs etter kontortid) og hele lørdagen.

  For hvem?
  Programmet er rettet mot vokalgrupper, og vi legger opp til at grupper stiller fulltallige/”konsert-bare”, for best utbytte. Single Singers og observatørplass er selvfølgelig for enkeltsangere!

  Dette er første gang vi arrangerer OVF, og veien blir til mens vi går den. Vårt mål er å skape et inspirerende møte mellom vokalgrupper.


 • Venteliste

  MERK: #OVF2018 er nå fulltegnet
  Vi opplevde en overveldende interesse for årets nyvinning, og så oss etter kort tid nødt til å stenge for påmeldinger.

  Merk: Av kapasitetsmessig grunner er vi nødt til å Begrense antall plasser.